Takeachoice Multi Lotion Jan No. 2 PAIN + 100ml

€ 59,95

Takeachoice Multi Lotion Jan No. 2 PAIN + 100ml

€ 59,95

Takeachoice multi lotion Jan No. 2 PAIN 100ml.

Takeachoice multi lotion met hennepzaadolie is een rijke lotion met vitamine E. Hennepzaadolie is een uitstekende natuurlijke antioxidant die de huid beschermt. CBD heeft natuurlijke super hydraterende eigenschappen die de aanwezigheid van essentiële vetzuren helpen om de vocht in de huid te behouden. Cannabis sativa zaadolie (hennepzaadolie) is zacht voor de huid en veroorzaakt zelden huidreacties.

MULTI BODY LOTION

Bestaat uit natuurlijke ingrediënten en kan worden gebruikt over het hele lichaam, evenals het gezicht, en kan worden gebruikt zo vaak als je wilt.

Multi lotion met CBD olie, die ook bekend staat als hennepzaadolie is een waar genot voor het hele lichaam en biedt een geweldig gevoel en welzijn.

INHOUD

  • THC-gehalte lager dan 0,2%
  • Gemaakt in Spanje
  • Houdbaarheid min. 12 maanden
  • Niet getest op dieren.

Voorzichtigheid is geboden in geval van allergie voor de ingrediënten, wij wijzen elke verantwoordelijkheid af voor alle allergische reacties die kunnen optreden bij mensen met allergieën.

Deze lotion is niet bedoeld om ziekten of aandoeningen te diagnosticeren, behandelen of genezen.

VERPAKKING 

Geleverd in een handige pompfles die lucht- en druppelvrij is. Gemakkelijke doseringen super hygiënisch.

BEVAT

Aqua (water)

Gebruikt in de formulering voor elk type van cosmetische en persoonlijke verzorgingsproducten. Water wordt beschouwd als een oplosmiddel dat de meeste ingrediënten oplost die verschillende voordelen voor de huid bieden, zoals voeding, reiniging, genezing van huidirritaties en meer. Bij het gebruik van water, gezuiverd water of gedistilleerd water in de huidverzorgingsproducten, moeten speciale voorzorgsmaatregelen worden genomen. Alleen water dat vrij is van gifstoffen, microben en andere verontreinigende stoffen wordt gebruikt voor producten voor persoonlijke verzorging en cosmetica.

CANNABIS SATIVA zaadolie (hennepzaadolie)

Cannabis sativa Seed Oil, bekend als een rijke bron van vitamine E, werkt als een uitstekend natuurlijk conserveringsmiddel en antioxidant die de huid beschermt. De natuurlijke super hydraterende eigenschap helpt de aanwezigheid van essentiële vetzuren in dit ingrediënt om vocht vast te houden in de huid. Niet alleen is cannabis sativa zaadolie zacht voor de huid, maar het is ook bijna niet-allergisch en veroorzaakt zelden huidreacties.

GLYCERINE

Vriendelijk voor alle huidtypes, inclusief de vette huid. Glycerine of glycerol helpt bij het voorkomen of bestrijden van een droge huid. Afgezien van de behandeling van huidaandoeningen zoals verschillende soorten infecties, rimpels, fijne lijntjes, droogheid, etc. trekt de glycerine vocht aan naar de huid. Terwijl u uw huid voedt, draagt het ook bij aan de celgroei, wat uiteindelijk helpt bij het genezingsproces van de huid. Bovendien helpt glycerine ook om de elasticiteit van de huid te verbeteren en geeft het een jeugdige uitstraling.

OENOTHERA BIENNIS olie (Teunisbloem olie)

Verjongend en stimulerend, teunisbloemolie wordt koud geperst uit de zaden van de Oenothera biennis plant. Met cosmetische en actuele toepassingen voedt en verzorgt teunisbloem de huid, de hoofdhuid en het haar terwijl het een gezonde en heldere huid bevordert met een verbeterde elasticiteit. Regelmatig gebruik van deze olie houdt de huid gehydrateerd, voorkomt acne, vermindert littekens, reguleert het genezingsproces en kalmeert huidontstekingen.

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS olie (zoete amandelolie)

Zoete amandelolie, uitsluitend uit eetbare amandelen, is populair om te gebruiken voor haar-en huidverzorging. De natuurlijke allergie-vriendelijke eigenschappen maken deze milde olie een ideale keuze om donkere kringen te verwijderen. Door zachtjes over de huid te wrijven wordt het volledig opgenomen en is het geschikt voor een diepe reiniging. Door geringe penetratie van zoete amandelolie dringt het diep in de huid door, wat de zachtheid en reiniging van de poriën vergroot.

NATRIUM STEAROYL LACTYLAAT

Natrium stearoyl Lactylaat is de perfecte emulgator voor allerlei natuurlijke producten, die een unieke huidvochtigheid geeft en een glad gevoel na toepassing geeft. Het absolute hydraterende en het verzachtende effect maken het een zeer goede keuze voor alle huidverzorgingsproducten die gericht zijn op het bieden van hydratatie. Het is vanwege de interactie met zetmeel en eiwitten, die natrium stearoyl lactylaat kunnen helpen de textuur van een product te wijzigen. Deze vochtbarrière biedt ook een verbeterde verlengde afgifte, wat een frisse geur voor een lange tijd geeft.

GLYCERYL STEARAAT

Deze crème, of vaste witte was, is een zelf-emulgerende verbinding, die veel voorkomt in lotions, make-up base, mascara, poeders, haarconditioners en zonnebrandproducten. Als smeermiddel op het oppervlak van de huid is glyceryl stearaat verantwoordelijk voor het geven van een zachte, soepele en gladde  huid. De aanwezigheid van glyceryl stearaat vermindert het verlies van water uit de huid door te fungeren als een barrière waardoor het deze de hele tijd gehydrateerd blijft.

BENZYLALCOHOL

Deze kleurloze vloeistof wordt van nature geproduceerd door veel planten, als een milde aangename aromatische geur. Daarnaast is benzylalcohol alcohol  ook een ondergeschikt ingrediënt in bepaalde essentiële oliën, zoals roos, jasmijn, neroli, enz. Gebruikt als geur component, oplosmiddel, conserveermiddel en viscositeit verlagend middel. Benzylalcohol wordt gebruikt als een van de ingrediënten in make-up en dagelijkse huidverzorging. Daarnaast kan het ook worden gebruikt als een antibacteriëel conserveermiddel in producten voor persoonlijke verzorging en cosmetica om microbiële besmetting te voorkomen. De meest gevoelige producten zijn lotions en crèmes die in potten zitten, die worden toegepast op de huid met de vingers en vaak met de vingers worden aangeraakt.

CETYL ALCOHOL

Vaak verkeerd begrepen omdat het dezelfde uitdrogende effecten heeft als het aanbrengen van alcohol op de huid, integendeel, cetylalcohol is de beste vriend van de huid! Met hydraterende en verzorgende eigenschappen die goed zijn voor haar en huid, is cetylalcohol alcohol een prachtig product dat de huid soepel laat aanvoelen. Het zorgt ervoor dat lotion en crèmes beter uit smeerbaar worden en maakt het product vaak dikker. Afgeleid van plantaardige oliën zoals kokosolie of palmolie, wordt cetylalcohol soms ook palmitylalcohol genoemd.

TOCOFEROL

Tocoferol is niet alleen een verbinding; Het is een samensmelting van acht verschillende chemische vormen van vetoplosbare verbindingen. In de wereld van huidverzorging heet vitamine E tocoferol. Met antioxiderende eigenschappen helpt tocoferol u uw huid te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen, vermindert schade door UV-beschadiging op het oppervlak van de huid, en biedt wonderbaarlijke anti-aging effecten. Het gebruik van een lotion of crème met vitamine E na zonnebrand kan helpen bij het verlichten van jeuk en ontstoken huid.

FYTOCANNABINOÏDEN

Bestaande uit twee woorden – het voorvoegsel ' fyto ' en ' cannabinoïden ', kunnen fytocannabinoïden worden gedefinieerd als van nature voorkomende cannabinoïden die worden aangetroffen in hennep-en cannabis planten. De belangrijkste reden waarom fytocannabinoïden worden gebruikt als ingrediënt in huidverzorgingsproducten is vanwege de manier waarop ze reageren op de cannabinoïden. Hennep extracten beginnen meteen te werken zodra ze door de huid worden geabsorbeerd (bijna direct). Fytocannabinoïden helpen bij het genezen van een super gevoelige huid en ontstoken huidaandoeningen zoals psoriasis, droge huid, eczeem, acne en meer.

HELIANTHUS ANNUUS zaad olie (zonnebloempitten olie)

 

Rijk aan beta-caroteen, helianthus annus-zaadolie of zonnebloempitten-olie fungeert als beschermer tegen de bacteriën die in de omgeving worden aangetroffen. Het huidige gebruik van zonnebloemzaad olie helpt de huid langdurig gehydrateerd te houden. Het gebruik van zonnebloempitten olie op de huid slechts een paar keer per week kan helpen met het uitstellen van de veroudering. Vooral gunstig voor de vochtarme en droge huid, omdat het de vochtretentie van de huid vergroot.

ALOË BARBADENSIS BLAD SAP POEDER (Aloë Vera blad sap poeder)

Aloë barbadensis of beter bekend als aloë vera, dit ingrediënt bestaat al enkele duizenden jaren en staat bekend om zijn verbazingwekkende medicinale doeleinden. Aloë vera kan topisch worden gebruikt bij brandwonden, voor wondgenezing en beschermt de huid tegen uv schade. Met de aanwezigheid van aloë in erin, kan het tot 30 procent van de ultraviolette straling blokkeren wanneer het royaal op de blootgestelde huid wordt aangebracht. Het bevat ook veel vitaminen zoals choline, foliumzuur, A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C en E, die essentieel zijn om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en  tekenen van vroegtijdige veroudering te elimineren.

LAVANDULA ANGUSTIFOLIA extract (lavendelbloem extract)

Een kalmerende en geurige plant die geen introductie nodig heeft, lavendel kan zowel geest als ziel kalmeren. De lavendelbloem heeft natuurlijk antiseptische eigenschappen die kunnen helpen bij het bestrijden van de bacteriën die acne en ontstekingen veroorzaken. Met zoveel gifstoffen en verontreinigingen in het milieu wordt de huid dagelijks blootgesteld aan veel schadelijke irriterende stoffen. Lavendel kan voordelig zijn als je op zoek bent naar iets om je huid mee te ontgiften.

 

Salicyl zuur

Terwijl alle andere ingrediënten gewoon bijdragen aan de strijd tegen acne, salicylzuur is het meest effectief. Deze chemische exfoliant vermindert niet alleen de grootte van de bestaande mee-eters en puistjes, maar het houdt ook onder controle dat er nieuwe ontstaan. Salicylzuur vermindert het aantal huidcellen in de poriën die voorkomen dat er nieuwe puistjes optreden. Deze uitstekende samenstelling dringt diep in de huid door en het verzacht tegelijkertijd, terwijl de laag van dode huidcellen op de bovenste laag van de huid wordt verwijderd, waardoor de huid gladder aanvoelt en zichtbaar lichter wordt.

SORBIC ACID Sorbinezuur

Actief als conserveermiddel in crèmes, make-up producten en meer. Als een wit kristallijn poeder, korrels of pellets, wordt sorbinezuur in zijn natuurlijke vorm voornamelijk gebruikt om oogmake-up, huidverzorging, gezichts-en haar producten te formuleren. De aanwezigheid van sorbinezuur voorkomt de groei en reproductie van micro-organismen door producten voor persoonlijke verzorging te beschermen tegen  vernietiging als gevolg van de bacteriën en verontreinigde stoffen uit de omgeving.

SALVIA SCLAREA olie (Scharlei Olie)

Salvia sclarea is ook bekend als scharlei olie en is een van de meest gebruikte ingrediënten en producten. Het wordt gebruikt vanwege de eigenschappen voor het reguleren van de talgproductie, het verstevigen en het verminderen van de ontsteking geassocieerd met acne. Naast de bovenstaande voordelen is het ook bekend dat salvia sclarea, dat oorspronkelijk afkomstig is uit Zuid-Europa en Zuidwest Azië, de bloeddruk  verlaagt en de angst onder controle houdt. Het is het waard om te vermelden dat het wordt gebruikt als een antidepressivum, antibacteriële effecten heeft, verlichting bij stress biedt,de spijsvertering reguleert en meer.